Najuspešnija OŠ „Sveti Sava“

Odigrano prvenstvo osnovnih škola u šahu

569

U konkurenciji preko 60 dečaka i devojčica, učenika osnovnih škola iz naše opštine, u četvrtak, 28. februara je u organizaciji Saveza za školski sport Opštine u Šah klubu „Bačka Palanka“ odigrano Školsko prvenstvo u šahu za osnovne škole.


Kod učenica prvog razreda trijumfovala je Milica Trkulja (OŠ „Žarko Zrenjanin“ Obrovac), u konkurenciji devojčica iz trećeg razreda je najbolja bila Anđela Šušić iz OŠ „Aleksa Šantić“ iz Gajdobre, a kod četvrtog razreda pobedila je Željana Topić iz iste škole.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Ivana Sabadoš iz OŠ „Braća Novakov“ je bila najuspešnija u konkurenciji petog razreda, u šestom razredu je trijumfovala Mirjana Popov iz istež škole, Mia Temerinac (OŠ „Žarko Zrenjanin“) je bila najbolja u konkurenciji učenica sedmog razreda, a u najstarijem uzrastu osmog razreda je prvo mesto zauzela Lenka Jovićević iz bačkopalanačke OŠ „Sveti Sava“.

Kod dečaka iz drugog razreda je pobedio Vukašin Velemir iz bačkopalanačke OŠ „Desanka Maksimović“, u konkurenciji učenika trećeg razreda je trijumfovao Aleksandar Dobrić iz OŠ „Braća Novakov“, a u konkurenciji četvrtog razreda je prvo mesto zauzeo Stefan Pejak iz iste škole. Ilija Jovanović iz OŠ „Sveti Sava“je bio očekivano najbolji u uzrastu petih razreda, u šestom razredu je prvi bio Aleksandar Stanišić iz iste škole, u konkurenciji učenika sedmog razreda je pobedio Uroš Savić (OŠ „Desanka Maksimović“), a u najstarijem uzrastu je najuspešniji bio Boris Avgustinov iz OŠ „Sveti Sava“.

U ekipnoj konkurenciji je trijumfovala bačkopalanačka OŠ „Sveti Sava“ ispred OŠ „Braća Novakov“ iz Silbaša i gajdobranske OŠ „Aleksa Šantić“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here