Pionirke Panonije među 4 najbolje ekipe Vojvodine

865

BAČKA PALANKA:  U nedelju (17.03.), u 2. utakmici četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine, odbojkašice Panonije su zabeležile drugu pobedu protiv ekipe Dunav Volley-a, rezultatom 3:0 (25:23; 25:14; 25:23) i izborile učešće na finalnom turniru.

U prvom setu, gostujuća ekipa koju vodi proslavljeni odbojkaš Veljko Petković pružila je jak otpor BačkopalančankamaU ovom periodu igre gošće su nekoliko puta bile u prednosti. Dizač Panonije Nevena Kolbas, dolaskom na servis, kao i odličnom raspodelom lopti, promenila je tok prvog seta i Panonija dolazi do prednosti.

OK Panonija – OK Dunav Volley

U drugom setu viđena je apsolutna dominacija pionirki Panonije i zasluženo su povele sa 2:0.

U trećem setu izmenjena postava Panonije pruža dobar otpor gošćama do sredine seta  kada Dunav Volley prelazi u vodstvo i preti da osvoji ovaj period igre. Trener Panonije, vraća u igru Jovanu Zelenović i Jelenu Štrbac, koje pomažu drugaricama za maximalnih 3:0 za Panoniju.

Jelena Štrbac, Ok Panonija, srednji bloker

Ovom pobedom ekipa Panonije našle su se među 4 najbolje ekipe Vojvodine zajedno sa Omladincem iz Novih Banovaca, Bagljašem i Odbojkom 013 iz Pančeva.

Finalni turnir pionirkog prvenstva Vojvodine igraće se 24. marta, ali još nije poznato gde.

„Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi i plasmanu među 4 najbolje ekipe Vojvodine. Ovaj put sam zadovoljan igrom moje ekipe čiji je pristup bio mnogo ozbiljniji nego u sredu u Novom Sadu. Ono što me čin posebno zadovoljnim je blok naših srednjih blokera Ivane Budisavljević i Jelene Štrbac koje su odlično zatvorile protivničke napadače.

Ovom pobedom ispinuli smo zacrtan cilj postavljen na početku sezone. Sada imamo novi cilj, a to je da po 3. put osvojimo titulu prvaka Vojvodine. Znam da to neće biti ni malo lako, ali verujem u moje odbojkašice i znam da su sposobne za to. Ako ispunimo ovaj cilj, naćićemo se među 12 najboljih ekipa u Srbiji.“ – izjavio je za BAP VESTI trener Panonije, Stevan Nikolajević.

Pionirke OK Panonija (17.03.2019.)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here