Savet roditelja: Nasilje se ne prikriva

1727

BAČKA PALANKA: Povodom navoda iznetih u dnevnom listu „Kurir“ i ostalim srpskim medijima da se u OŠ „Desanka Maksimović“ prikriva nasilje i da su takve tvrdnje izneli članovi Saveta roditelja ove škole, članovi saveta oglasili su se zvaničnim saopštenjem za javnost.


Saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom teksta pod naslovom „Nasilje u školi u Bačkoj Palanci – Direktori prikrivaju nasilje da bi sačuvali fotelje“ koji se pojavio u medijima sa potpisom koji nedvosmisleno upućuje da se radi o članu ili članovima Saveta roditelja OŠ „Desanka Maksimović“ Bačka Palanka, u cilju tačnog informisanja, obaveštavamo javnost da niko od članova Saveta roditelja nije novinarima dostavio takav tekst, tako da se radi o očigledno lažnom predstavljanju.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Takođe, članovi Saveta roditelja izjavljuju da ne mogu da stanu iza takvih optužbi na račun škole i njenih zaposlenih, imajući u vidu sve aktivnosti koje su preduzete povodom pojedinačnih slučajeva povrede obaveza i zabrane učenika.

Pogledaj: Hitna sednica Nastavničkog veća OŠ „Desanka Maksimović“

Iz Saveta roditelja još kažu da je namera očigledna: lažno predstavljanje, zloupotreba organa škole – Saveta roditelja i iznošenje neistina sa ciljem narušavanja ugleda vaspitno-obrazovne ustanove.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here