Uređenje atarskih puteva

Obrovac

1672

Dana 23.03.2019 godine u organizaciji MZ Obrovac, a u realizaciji OZZ „Ogledna stanica“ Obrovac organizovano je uređenje atarskih puteva u KO Obrovac.


Ovu akciju su podržali uglavnom poljoprivredni proizvođači koji su se okupili u krugu OZZ „Ogledna stanica“ Obrovac, odazvalo se oko 20 poljoprivrednika sa traktorima. Sve prisutne pozdravio je čelni čovek OZZ gospodin Rajko Grahovac. Prisutni su podeljeni u četiri grupe, a obrađeni su popravljeni putevi na pravcu Obrovac -Peskara, Obrovac – Klenovac, Obrovac-kanal DTD i preko kanala prema Silbaškom drumu.

U svakoj grupi su bile po dve teške tanjirače, po jedan traktor, setvospremač, kao i lake i teške drljače i druge mašine. Sa svojim traktorima i mašinama ovom pozivu su se odazvali: Radovan Jovin, Nikola Konjikušić, Mirko Oparnica, Savo Božić, Zoran Grahovac, Marko Milovac, Nedeljko Medić, Miodrag Zeljko, Zlatko Josimov, Luka Jandrić, Srđan Piljak, Vlado Mrđan, Jovica Radivojkov, Đorđe Toškov, Nebojša Mišković, Dragan Bjelić, Duško Maksimović, Veselin Papić, Dule Jatić i Vlajko Nikolić.

Vreme uređenja atarskih puteva je bilo od 08.00-14.00 časova. Mora se istaći da je ovu akciju podržala i Opština Bačka Palanka, Odeljenje za poljoprivredu u smislu davanja – dodele potrebne količine goriva za traktore. Kako to po običaju bude, po povratku iz atara organizovan je zajednički ručak koji su organizovali Milan i Nedeljko Medić, Raja Grahovac, Dragan Medić, Simo Jandrić, Milan Marković, Milan Tešić, Milan Grahovac, Milan Ćućuz i Saša Familić.

[wonderplugin_slider id=117]

 

Ono što posebno želimo naglasiti je da su najmlađi učesnici ove akcije bili Boris Radman i Dragiša Medić. Na odrađenom poslu svima je iskazao zahvalnost predsednik Skupštine OZZ „Ogledna stanica Obrovac“ Pera Adžaip i poželeo srećan početak prolećnih radova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here