Zvezda savladala Bačku

732

BAČKA PALANKA: U okviru 29. kola Super lige Srbije Bačka je imala čast da na stadionu Slavko Maletin Vava ugosti Crvenu zvezdu.

Zvezda je povela već u sedmom minutu susreta, Ben je šutirao posle centaršuta sa leve strane, golman je odbranio, ali se lopta odbija od Bena do Pavkova, koji uspeva da savlada golmana Bačke.

Četiri minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0. Ben je uputio centaršut, odbrana domaćina je loše intervenisala, lopta se odbila do Vujadina Savića koji je nogom šalje u mrežu. Zanimljivo, ovo je bio njegov prvi pogodak u dresu Crvene zvezde.

Domaćin se nije predavao, iz jedne polukontre u 15. minutu uspeo je da smanji prednost protivnika. Odličan pas u šesnaesterac protivnika uputio je Radinović, Gavrić je propustio loptu koja dolazi do Nikole Radovića, koji je preciznim udarcem uspeo da savlada Borjana.

Otvorena igra na obe strane donela je još nekoliko prilika pre svega pred golom Bačke, međutim Zvezdini napadači nisu uspeli da savladaju golmana Zogovića.

Početak drugog poluvremena doneo je još agresivniju igru gostiju. Stvorila je zvezda nekoliko stopostotnih prilika , ali je golman Zogović ponovo izašao kao pobednik. Bačka je nastavila da preti iz kontranapada.

Zvezda je do trećeg gola stigla u 61. minutu. Posle odlične akcije Marin je sjajno uposlio Stojkovića koji je sa oko jedanaest metara preciznim udarcem savladao golmana Zogovića.

Crveno-beli su nastavili sa napadima, stvarali su šanse, ali je goman domaćina uspeo u nekoliko navrata da sačuva svoj gol. Zveda je potom smanjila tempo stvoreno je još nekoliko prilika na obe strane,a li do kraja susreta nije bilo promene rezultata.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here