Panonija zauzela 4. mesto u Drugoj ligi (sever). Nataša Borki okončala igračku karijeru

1069

Odigrano je i poslednje kolo Druge lige Sever. Pobedom seniorki OK „Panonija“ u gostima protiv OK Partizan iz Sremskih Karlovaca rezultatom 3:1 stavljena je i tačka na sezonu 2018/2019.

Posle vođstva 2:0 u setovima, Bačkopalančankama je popustila koncentracija i dozvolile su protivnicama da im uzmu treći set, ali su se vrlo brzo vratile u svoj ritam igre i okončale utakmicu u svoju korist.

Fenomenalna atmosfera u timu, zalaganje na treninzima i utakmicama, ozbiljan pristup igri i nevidljiva nit koja spaja ovih 12 devojaka, doveli su ekipu Panonije do ostvarenja cilja za ovu sezonu, a to je 4. pozicija na tabeli, za jedno mesto više od prošle, a za dva od pretprošle sezone.

Nataša Borki

Trener seniorki OK „Panonija“, Nataša Borki, koja je i kao igrač bila deo tima u ovoj sezoni, oprostila se od 30 godina duge igračke karijere.

„Drago mi je da sam kao trener ove ekipe bila njen deo i u terenu, kao igrač pomagajući im svojim iskustvom da stasaju kao igrači i što sam igračku karijeru dugu 30 godina okončala sada, baš ovde, među ovim divnim devojkama koje su to i više nego zaslužile. Bez i malo sumnje verujem da će ova ekipa nastaviti sa uspesima iako ću ja na dalje stajati pored terena. Želim da se zahvalim svima na emotivnom obeležavanju i poklonu za kraj moje igračke karijere. Takođe veliko hvala Stevanu Nikolajeviću, koji je sve vreme bio uz ekipu i pomogao nam i u ovoj uspešnoj sezoni.“ – izjavila je trener Nataša Borki.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here