Utakmica godine za Bačku – ULAZ SLOBODAN!

772

Otvorene kapije protiv Rada i Dinama!

Uprava kluba OFK „Bačka“ je donela odluku da ulaz na stadion Slavko Maletin „Vava“ bude slobodan za navijače u utakmicama protiv Rada i Dinama iz Vranja.

Uprava kluba poziva navijače „plavih“ da dođu u što većem broju i podrže igrače u najvažnijim utakmicama u borbi za opstanak u Superligaškom karavanu.

„Podrška sa tribina naših vernih navjača i simpatizera kluba je našim momcima preko potrebna i nadamo da neće izostati, da će naši igrači imati vetar u leđa sa tribina u ove dve, za klub najbitnije utakmice“ – navode u bačkopalanačkom superligašu.

Utakmica sa Radom zakazana je za nedelju (05.05) od 16h.

Škorić, Gajić i Knežević vode ekipu protiv Rada

Dalibor Škorić, Branislav Gajić kao i Stevo Knežević trener golmana predvodiće Bačku u duelu protiv ekipe Rada.

Odlukom sportskog sektora Bačke odlučeno je da na klupi sede Škorić, Gajić i Knežević do izbora novog šefa stručnog štaba.

Škorić i Gajić i Stevan Knežević

Dalibor Škorić je koordinator omladinske škole i vlasnik UEFA PRO „A” licence, inače bivši igrač Crvene zvezde krajem 90-tih i mnogih inostranih fudbalskih klubova. Branislav Gajić je bio pomoćni trener, a Stevan Knežević je trener golmana.

„Još jednom molimo sve naše verne navijače da dođu u što većem broju i sada kada se klub nalazi u teškoj situaciji daju što veću podršku“ – poručuju iz OFK Bačke.

Podsećamo, ulaz na poslednje dve utakmice u ovoj sezoni na stadionu Slavko Maletin Vava je slobodan.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here