Novo u gradu: Domaći proizvodi sa Zlatibora na jednom mestu

9132

U centru Bačke Palanke otvoreno je nešto novo, što još nije bilo u ponudi u našoj opštini – Zlatiborski kućerak 021 . Ako ste ljubitelji prave domaće hrane, kvalitetnih domaćih suhomesnatih proizvoda i mlečnih proizvoda sa Zlatibora, onda je ovo pravo mesto za vas. 


Ovde se mogu naći pravi domaći čvarci, kao i duvan čvarci, suva pečenica, goveđa pršuta, domaća kobasica, užički sudžuk, domaća slanina, kulen… A uz to pravo sa Zlatiborskih pašnjaka i mladi kajmak i sirevi.

Pored svih prirodnih dobara, svežeg i zdravog vazduha, lekovite vode, Zlatibor je poznat i po izvrsnoj hrani. Specijaliteti koje nudi zlatiborski predeo veoma su poznati, kao što su med, slatko, sokovi i džemovi bez aditiva gajeni na zlatiborskim pašnjacima.

[wonderplugin_slider id=165]

Pored preukusnih suhomesnati proizvoda sa Zlatibora, ovde možete kupiti i zlatiborski sir i kajmak. Takođe, Zlatiborski kućerak nudi i prirodne sokove bez aditiva, džemove, slatko od voća i intergralne testenine iz linije proizvoda „Volim dobro u ljudima“.

Popularnu liniju meda „Zlato u tegli“ – med sa dodacima čia semena, kakao praha, koprive, borovnice i maline, ekskluzivno se može pronaći na ovim policama.

Ovde se mogu kupiti ručno pravljeni domaći džemovi od najkvalitetnijeg voća Zapadne Srbije. Koriste se ručno brane plodove iz odabranih voćnjaka kao i iz najčistijih šuma gde raste samoniklo voće.

Verovatno prvu asocijaciju na zlatiborsku kuhinju predstavljaju tamošnji sir i kajmak. Pripremani prema oprobanim tehnikama sirenja i kajmačenja koje se prenose sa kolena na koleno, zlatiborski sir i kajmak predstavljaju vrhunske kulinarske užitke. Mlečni proizvodi „Naša Zlatka“ su se posebno istakli po svom kvalitetu. Njih možete kupiti u Zlatiborskom kućerku.

[wonderplugin_slider id=166]

 

Možete degustirati peukusne čvarke, a vremenom će biti organizovane i akcije kao što su popusti i pokloni za stalne mušterije.

Kontakt

Tel: 0607400642

Facebook: Zlatiborski kućerak 021

Radno vreme

Radnim danima i subotom: od 8 do 20 časova.

Adresa 

Kralja Petra I 27, Bačka Palanka

Pogledaj na MAPI.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here