Crnjanski i Provodovski, drugi u svojim klasama

Minule nedelje održane trke za prvenstvo Srbije u moto – krosu

711

Na stazi Dupci, održane su protekle nedelje moto – kros trke, koje se boduju za šampiopnat Srbije. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 50 takmičara iz mnogih mesta Srbije. Na trkama „Nagrada Brusa 2019.“, nastupila su i dva takmičara bačkopalanačkog „BAP racing teama“, Danilo Crnjanski u klasi MX – 65 i Vlatko Provodovski u klasi MX – S.

Zbog kiše koja je padala, tokom dana, staza je bila raskvašena, vrlo teška, pa su u nekim klasma umesto dve predviđene trke, takmičari vozili samo jednu trku. Danilo Crnjanski, jedan od ovogodišnjih aduta „BAP racing team“, zauzeo je drugo mesto, dok je Vlatko Provopdovski bio takođe drugi.

Vredi istaći da se na stazi Dupci, nisu pojavili popularni četvorotočkaši, takozvani kvadovi. U konkurenciji kvadova članovi kluba iz Bačke Palanke, protekle godine su bili najbolji u Srbiji.

– Nakon dužeg niza godina, staza Dupci je aktivirana, i na njoj su održane trke. Organizacija trka bila je veoma dobra, a staza je bila izuzetno dobro pripremljena. Zadovoljni smo plasmanom naših takmičara, koji su se dobro snašli u vrlo teškim uslovima za vožnju, po vlažnoj i klizavoj stazi – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here