Pohvale, ali i uvrede i psovke na račun Nevene Božović

2974

Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale „Evrovizije“, odličnim nastupom za numeru „Kruna“, koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa.

Nevena Božović

Naša predstavnica na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, našla se među 10 odabranih, koji su iz prvog polufinala prošli u završnicu „Evrovizije“, zakazanu za subotu.

Nevena je posle otpevane numere, kao i posle plasiranja u finale, dobila veliki broj pozitivnih komentara, ali i onih negativnih, pa su se tako na zvaničnim profilima festivala mogla pronaći „pljuvanja“ srpske pevačice i nastupa.

Pojedini su okarakterisali numeru kao „dosadnu“, dok su neki kritikovali njen stajling, a veliki broj obožavatelja „Evrovizije“ je branio Božovićevu u komentarima ispod objava te je u jednom trenutku zvaničan profil Evrovizije na Instagramu počeo da gori. Komentari su se samo nizali jedan ispod drugog, pa su u znak odbrane pale i po koja uvreda i psovka.

– Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare – rekla je Nevena Božović juče za „Blic“, dodavši da je fokusirana samo na nastup, te je evidentno da je negativni komentari ne pogađaju.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here