Potraga za osumnjičenim za trostruko ubistvo, Novi Sad nadleću policijski helikopteri

1566
Foto: 021

Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje se jutros dogodilo na Telepu.


Veliki broj policajaca na izlazima iz Novog Sada od jutros zaustavlja i proverava vozila u potrazi za osumnjičenim, a grad nadleću policijski helikopteri.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je policija angažovala sve kapacitete u potrazi.

„Mi smo angažovali sve jedinice Ministarstva i helikoptersku jedinicu i žandarmeriju. Došli smo do nekih inicijalnih informacija vezano za kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena. Ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije. Naravno, tragično je kad se ovako nešto dogodi i to je stvar koja mora da se menja u našem društvu. Treba raditi preventivno, to treba da rade svi u društvu i zato počinjemo još od škole“, naveo je Stefanović.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Policijske kontrole na izlazima iz grada

Kako je saopštila policija, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su beživotna tela dve žene i jednog muškarca. Ubijeni su Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32), a ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b.

Saopšteno je da su svo troje pronađeni sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. U policiji nam je rečeno da su povrede glave nanete tupim predmetom.

Policija traga za mužem ubijene Mirjane Janković, Goranom, koga je pre dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska. Mediji pišu da protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Oni imaju dvoje dece, dečake od 8 i 10 godina. Prema nezvaničnim informacijama, deca su bila u kući u trenutku ubistva.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here