Marjan Rnić preuzeo odgovornost za ispadanje „Bačke“ iz Super lige Srbije

1222

BAČKA PALANKA: U petak (30.05) je u prostorijama OFK „Bačka“ održan UO kluba na kome su usvojene odluke revizorske agencije. Takođe je usvojen plan o radu kluba, kao i finansiski izveštaj za predhodnu godinu.

Između ostalog, doneta je i odluka da se Skupština kluba održi u narednih 15 dana.

Što se tiče planova za narednu takmičarsku sezonu, svakako je cilj da se Bačka vrati u Superligu Srbije i već od naredne sezone se ponovo takmiči u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Ovom upravnom odboru zbog donošenja važnih odluka za dalje funkcionisanje kluba prisustvovao je i prvi finansijer kluba gospodin Marjan Rnić iako nije član UO OFK Bačka.

„Najodgovorniji za ispadanje iz lige sam ja. Da sam našao više vremena i bio posvećeniji klubu, ovo se ne bi desilo, ali sigurno je da deo krivice (manji) snose i ljudi koji su radili sa mnom na odgovornim mestima u klubu, međutim, ja sam ih predložio da budu na tim mestima, zato sam i odgovoran i ubuduće želim da se sve odluke donese isključivo na Upravnom odboru kluba, a ne da budu odluke pojedinca, ili par pojedinaca što se pokazalo kao loše.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Koliko vidim, svi smo iz ovih dešavanja oko ispadanja postali svesni svojih grešaka i lične odgovornosti i to mi daje nadu za bolju budućnost jer nama nije kriv za ispadanje FSS, niti bilo ko od tih ljudi, pa ni sudijska komisija, ni sudije Brdar, Grujić… već smo sami krivi.

Klub mora da doživi svojevrsnu katarzu posle ovog ispadanja i da nastavi dalje na putu bolje oraganizacije i povratka u Super ligu. Svi smo shvatili gde smo pogrešili, priznali svako svoje greške i odgovornost i ovo je prvi preduslov za bolje sutra, a na vrhu i dalje ima mesta ako se krene sa dna“ zaključio je Marjan Rnić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here