ФЕП: Отворен конкурс за волонтере

Буди волонтер овогодишњег Фестивала еколошког позоришта за децу и младе

1068
Foto: Mila Pejić

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе позива оне који желе да допринесу и буду део 29 ФЕП-а  да се пријаве за волонтирање. Овогодишњи Фестивал еколошког позоришта за децу и младе ће се одржати од 24. до 27. августа у Бачкој Паланци.


Опис волонтерских тимова

Промо тим – увек пријатни и отворени, упознају посетиоце са програмом фестивала како би се постарали да на време сви чују за ФЕП. Ако волите да фоткате, умете лепо да се изражавате, или вас занимају друштвене мреже и креирање садржаја, ово је тим за вас.

Еко патрола – занима те екологија и желиш да будеш део ентузијастичне екипе која вредно ради на ширењу занања о рециклажи? Прикључи се тиму Еко патроле где ћете заједно информисати посетиоце о важности рециклаже, али и постарати се да сав материјал који прикупимо оде на право место.

Техничари – без њих ништа на ФЕП-у не би било могуће! Баве се преношењем, постављањем, утоваром и истоваром клупа, столова, тенди и сличних елемената. Послови нису тешки и оно што одилкује техничаре је изузетан тимски дух.

Домаћини позоришта – дочекују како публику тако и глумачку поставу, како би свима обезбедили најтоплију добросошлицу. Насмејани тим који можете разазнати јер су окружени најмлађим посетиоцима. Старају се и око гласања за најбоље представе.

Домаћин радионица – помаже радионичарима приликом одржавања радионица. Свашта може да се види и научи на нашим креативним, драмским, психолошким радионицама за децу и младе.

Креативни тим – да би ФЕП био леп, чланице и чланови креативног тима својим ликовним даром и маштовитошћу украшавају атмосферу сваке локације.

Испомоћ у кухињи– тим који нас све одржава ситим! За спремање хране је обавезно имати санитарну књижицу, а сигурни смо да ћете покупити и по који нови рецепт.

Пријаву за волонтера можете попунити ОВДЕ. 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here