Za manje od mesec dana otvaranje bazena u Bačkoj Palanci?

5654

BAČKA PALANKA: Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica na današnjoj sednici Skupštine opštine Bačka Palanka izjavio je da će u danima nakon prvog jula Bazenski kompleks biti završen i otvoren.


„Došli smo do trenutka kada možemo da završimo bazen. Imali smo puno problema i ja i oni koji su pre mene bili na vlasti. Sutra počinje izgradnja crpne stanice, nakon toga sledi završetak ograde i postavljenje behatona. I to je to, nadam se da će u narednih par dana od prvog jula, da li će to biti treći, četvrti ili možda sedmi jul kada počinje i Dunavski bal, biti svečano otvaranje“, rekao je Šušnica.

[wonderplugin_slider id=64]

 

On je istakao da su poslednji problemi u vezi nastavka radova na kompleksu bazena bili sa podzemnim vodama i lošim vremenskim uslovima, ali da se sve rešava u hodu i ostali su završni radovi.

Rebalansom budžeta, koji je usvojen sa 30 glasova na današnjoj sednici Skupštine, za funkcionisanje bazena opredeljeno je još 16 miliona dinara kako bi se zaposlili novi ljudi koji će održavati bazen.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here