Ana Žigmund razrešena dužnosti v.d. direktora, izabran novi direktor „Komunalprojekt“-a

6689

BAČKA PALANKA: Današnja sednica Skupštine opštine Bačka Palanka sazvana je zbog jedne tačke dnevnog reda – Rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora JKP „Komunalprojekt“-a.


Na sednici koja se održala prošle nedelje, izabran je novi direktor ovog preduzeća, Boško Mijatović, pa je time istekao mandat v.d. direktoru, Ani Žigmund.

Da podsetimo, rešenjem Apelacionog suda prošle godine poništeno je imenovanje Aleksandra Bogunovića za direktora JKP „Komunalprojekt“ u 2017. godini, a Opštinsko veće je za vršioca dužnosti direktora postavilo Anu Žigmund do sprovođenja novog konkursa. Opštinska vlada je na jesen 2018. godine donela odluku i o raspisivanju novog konkursa za direktora JKP „Komunalprojekt“.

[wonderplugin_slider id=170]

 

– Poništen je konkurs za izbor direktora JKP „Komunalprojekt“, ali to neće imati pravne posledice, jer se drugi kandidat žalio na neke propuste u konkursu. Sud je to usvojio, ali idemo dalje, rekao je tada predsednik Opštine Branislav Šušnica.

Konkurs koji je raspisan u novembru 2018. takođe je, početkom ove godine, poništen zbog, kako je navedeno, nepotpune dokumentacije koju su dostavili kandidati nadležnoj komisiji

Nakon toga, na sledećem konkursu, najviše bodova od komisije dobio je Boško Mijatović, diplomirani inženjer iz Bačke Palanke. Opštinski parlament većinom je usvojio ovaj predlog i prošle nedelje imenovao direktora Javnog komunalnog preduzeća „Komunalprojekt“ za naredne četiri godine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here