Čelarevski stonoteniseri među prvoligašima

717

ČELAREVO: Muška ekipa stonoteniskog kluba „Čelarevo“ ostvarila je istorijski rezultat ulaskom u Prvu saveznu ligu Srbije. Do drugog najkvalitetnijeg stepena takmičenja u srpskom stonom tenisu Čelarevčani su stigli nakon što su osvojili Drugu ligu grupa Vojvodina, a potom kroz baraž potvrdili da im je mesto među prvoligašima.

Tim čine kapiten i najiskusniji Dragan Balaban, zatim Nikola Grbić i najmlađi 15-godišnji Strahinja Fabri.

„Istorijski rezultat za naš klub. Ono što posebno raduje što smo taj uspeh ostvarili sa domaćim igračima. Zahvalnost kompaniji „Kalsberg“ koja je pomogla u organizaciji baraž utakmica održanih u Čelarevu, a i tokom cele godine zbog čega njima i opštini Bačka Palanka dugujemo veliku zahvalnost“, kaže predsednik kluba Nebojša Balaž otkrivajući ko je veliko pojačanje za Prvu ligu.

[wonderplugin_slider id=64]

 

„U pitanju je Aleksa Adamović, naš Čelarevčanin. Vratili smo naše dete koje je u prethodnom periodu boravio u Zrenjaninu, a prošle sezone u Bačkoj Palanci. Nakon pet godina vraća se u matični klub“.

STK Čelarevo je od dolaska predsednika i bivšeg igrača kluba Nebojše Balaža učinio mnogo novina. Osim na rezultatskom planu, Uprava kluba je kompletno renovirala klupsku salu gde se odvija trenažni rad i gde se igraju mečevi u nižim ligama.

„Utakmice Prve lige igraćemo u susednoj školskoj sali. Tako ćemo omogućiti svima da gledaju sjajne mečeve, a njihova podrška će nam mnogo značiti. Paralelno sa muškom ekipom takmiči se i ženska u drugoj ligi, a naše mlađe kategorije redovno se pojavljuju na turnirima širom zemlje. Pokušavamo da istovremeno postižemo zapažene rezultate u seniorskom uzrastu, ali i da afirmišemo mlade, buduće nosioce naših prvih ekipa“, završio je Balaž.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here