Nakon pobede u Bačkom Jarku sledi derbi koji će odlučiti šampiona

946

Pred poslednju i najvažniju utakmicu ove sezone koju će odigrati protiv iskusne ekipe KK „I come to play“ u Gajdobri, u nedelju (07.07.), košarkasi Hercegovca su u 3. kolu play off-a letnje lige Vojvodine gostovali ekipi KK „Mladost“ iz Bačkog Jarka i zabeležili ubedljivu pobedu.

KK Mladost – KK Hercegovac 59-114 

Ova ubedljiva pobeda je rezultat odlične igre cele ekipe. Svi igrači su iskazali odgovornost i angažovanost što je donelo i visoku efikasnost. Trener Kisić je u ovom meču dao šansu mlađim igračima, a nju su iskoristili mladi Kumović Ranko (2002. godište) i Ivanović Aleksa (2002. godište).

Za ekipu koju predvodi iskusni trener Radomir Kisić nastupili su: Manojlović 2, Dangubić 14, Đukić 19, Rajković 3, Stojanović 10, Radovanović 4, Ivanović 18, Kumović Ranko 24, Lučić 14, Popović 6.

KK Hercegovac

Poslednju utakmicu u prvenstvu Hercegovac igra u Gajdobri, u nedelju 07.07. u 20h i to derbi sa ekipom KK „I CAME TO PLAY“ iz Novog Sada. Ovaj meč će rešiti šampiona lige.

Posle 13 pobeda u 13 utakmica košarkaši Hercegovca zaslužuju podršku pune dvorane i da sa svojim navijačima proslave ulazak u Drugu srpsku ligu.

Ulaz: 100 dinara

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here