Objavljen prvi trejler za nastavak filma „Maleficent“ i ne možemo da dočekamo oktobar!

330

Nakon uspeha prvog Disney filma koji se bavio tematikom bajki, na malo drugačiji način, još 2013. godine kada se Angelina Jolie našla u ulozi Maleficent, krenula je lavina pretvaranja crtane filmove u live-action filmove.

Najnoviji koji nas očekuje ove godine je napokon nastavak pomenutog filma koji nosi simbolično naziv Maleficent: Mistress of Evil. 

I ovog puta ćemo u filmu gledati Angelinu Jolie koja je maestralno iznela ovu ulogu, pored Elle Fanning koja tumači lik Aurore, a u vidu pojačanja imamo Michelle Pfeiffer u ulozi nove kraljice, koja je majka Aurorinom izabraniku – Princ Philipu.

Dok smo u prethodnom delu filma imali priliku da gledamo kako Maleficent se žrtvuje za Auroru, i pokušava da je spasi od kletve koju je ona bacila zbog slomljenog srca, u ovom filmu je fokus ipak na njenoj majčinskoj figuri i želji da zaštiti princezu od potencijalne ljubavi. Zaplet situacije je ipak kada nova kraljica pokuša da preotme Auroru Maleficent, koju ona neizmerno voli i gleda kao svoju ćerku.

Ne sumnjamo da će Angelina sa lakoćom izneti ovu ulogu s obzirom da je i ona lično majka, a svima je poznato koliko je požrtvovana u privatnom životu po pitanju svoje dece.

[wonderplugin_slider id=170]

 

Disneyev film će režisirati Joachim Rønning koji je radio i poslednju instalaciju filma Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. 

Sudeći po efektima i svemu što smo videli u prva dva trejlera filma, sigurni smo da će i ovaj film postati instant Disney klasik koji ćete želeti iznova i iznova da gleda ponovo, kako bi uživali u magiju koju će nam ova produkcijska kuća doneti na male (ili velike) ekrane.

Svi dobro znamo da nas je Disney mnogo obradovao ove godine sa filmovima kao što su Aladdin, Dumbo, The Lion King, a kao šlag na tortu će ipak biti Maleficent: Mistress of Evil.

Kako izgledaju teaser trailer i prvi trailer filma, pogledajte u nastavku.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here