Čelarevo dobija novi sjaj (FOTO)

1385

ČELAREVO: Parterno uređenje centra Čelareva je u toku. Počelo je postavljanje behatona, a uređeno je i zelenilo, postavljene nove kante za otpatke, a na drveću su postavljene važne ekološke poruke.


Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica obišao je radove na uređenju centra Čelareva. U sklopu ovih radova, urediće se prilazne staze, renoviraće se fontane, a prostor od spomenika do fontane biće popločan behatonom čime će centar Čelareva dobiti nov i prijatniji izgled.

Udruženje građana „ČIB Čelarevo“, koji je inicijator ove akcije apeluje na građane sugrađane da „se svi savesnije i odgovornije ponašamo prema našoj životnoj sredini jer nije do nikoga drugog koliko do nas samih“.

„Ovom prilikom smo postavili drvene table sa ekološkim porukama i drvene kante za odlaganje otpada, uredili smo rastinje kako bi uticali na podizanja ekološke svesti naših građana. Niz ekoloških akcija koje smo imali ovog i prethodnog meseca imaju pre svega cilj da prenesu poruku sa jedne od postavljenih tabli: „NE OČEKUJ OD PRIRODE VIŠE NEGO ŠTO SI JOJ DAO“, navodi se na Fejsbuk stranici ovog udruženja.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here