Pogledajte predivan novi spot Lene Kovačević za letnji hit „Samo da mi je“

501

Ova lepa plavuša anđeoskog glasa nas je ostavila bez daha najnovijim singlom koji nosi naziv Samo da mi je, Lena Kovačević koja je kod nas sve popularnija pevačica, svojim kolegama sa estrade objašnjava kako se to radi sa velikim stilom.

Najnoviji singl ove pevačice je pisao Vladimir Danilović, dok je muziku radio mega popularan Darko Dimitrov, koji je radio numere Emini Jahović, Tijani Dapčević, Tamari Todevskoj, našu ovogodišnju Evrovizijsku pesmu za Nevenu Božović, a trenutno vredno radi na dugo očekivanom albumu Ane Nikolić za kojim svi žudimo.

Spot je savršeno istekao lepote našeg glavnog grada Beograda, kroz sanjive oči i note ove predivne numere koju nam Lena dostavlja.

Nakon uspeha singlova Dubine Cafe, ovo je još jedan hit u nizu za ovu umetnicu.

Za spot je bio zadužen Vladimir Marković Looney, koji se krije iza kuće Looneyrama, dok je za fotografiju bio zadužen Branislav Pećaranin Bandži. Partneri ovog spota su PS Fashion, ali i megaukusno piće Campari.

Pored toliko letnjih hitova od mega popularnih pevača, nismo očekivali da će nas Lena ovako prijatno iznenaditi sa ovoliko dobrom pesmom, koje je savršena za slušanje dok se nalazite na putu do mora, bonus ako idete kolima, kroz vetar i miris morskog vazduha ćete doživeti skroz drugačije ovu pesmu i sigurno će vam se svideti!

Kako zvuči ovaj predivan letnji hit i kako izgleda ovaj spot koji je snimljen prošlog meseca, procenite i sami.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here