Troje povređenih u saobraćajnoj nesreći, automobil uleteo u kafić

1230

Jutros oko 7 časova na Zrenjaninskoj magistrali došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su tri osobe lakše povređene. Nakon udesa na samom magistralnom putu, vozač jednog vozila uleteo je u ugostiteljski objekat Lion pub.


Sve troje povređenih odmah je prebačeno u bolnicu.

Kako RTV saznaje od portparolke zrenjaninske bolnice, povređenima su konstatovane lake telesne povrede, dvoje je odmah pušteno kući, a treća osoba je hospitalizovana.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Uhapšen zbog udesa na raskrsnici u Zrenjaninu

Policija u Zrenjaninu uhapsila je M.R. (22) iz tog grada, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na raskrsnici, kada je automobilom udario u drugo vozilo i zatim uleteo u baštu ugostiteljskog objekta.

[wonderplugin_slider id=64]

 

M.R. se sumnjiči da je na raskrsnici Bulevara Milana Milankova i Ulice cara Dušana, upravljajući automobilom marke opel, udario u vozilo fijat punto koji je vozio pedesetsedmogodišnji muškarac, nakon čega je automobilom uleteo u ugostiteljski objekat.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač opela i vozač fijat punta, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here