Kulpin fest okuplja više od deset bendova (VIDEO)

928

KULPIN: Ljubitelji rok muzike sigurno imaju gde da odu za vikend. Kulpin će okupiti mnoge muzičare, a samim tim i publiku koja voli kvalitetnu živu svirku, električnu gitaru i melodije koje pokreću emocije. 


Kulpin fest poznat je po tome što ga zovu najveći mali festival u Vojvodini i nakon pauze, ove godine se ponovo održava 13. put, gde će učestvovati više od deset bendova iz naše zemlje i regiona.

„Pošto smo podelili Kulpin fest na dve tematske večeri, večeras imamo onako malo više rokerskije, za starije generacije, a sutra je pank rok, nešto što je izvorno Kulpin fest uvek nudio. Tako da večeras kažem od tih pojaviće se, moram da krenem od najvažnijih, Alen Islamović i Riblja Čorba su večeras, u kasnim satima”, kaže Zare Govorčin, Lude Krave, organizator.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Festival ove godine obeležavaju dva jubileja. Deseto izdanje Kulpin festa i 18. rođendan domaćina benda „Lude krave“, a vest koja je mnoge obradovala jeste da se posle pet godina vraćaju na scenu.

„I mislim da je pet godina bilo sasvim dovoljno. Mi smo se sastali pre dva meseca na zahtev organizatora ovogodišnjeg Kulpin festa, i hvala im na tome, niko nije znao da ćemo tako da uživamo, i sa velikim entuzijazmom čekamo sutrašnji dan, da se vratimo na binu”, kaže Govorčin.

Kao i prethodnih godina, očekuje se velika posećenost ljubitelja ove vrste muzike, a ove godine organizovan je i kamp, na kojem će kamperi moći da uživaju u dobroj muzici i hrani, tuševima, a nakon glavnog nastupa na bini nastupiće i after parti.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here