Rihanna je najbogatiji ženski muzičar na svetu!

379

Svi volimo lepoticu sa Barbadosa, poznatiju ostatku sveta kao Rihanna. A ona se trenutno vodi kao najbogatiji muzičar na svetu zahvaljujući svojim poslovnim poduhvatima koje je pravila u poslednjih nekoliko godina.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

Svoju karijeru je započela pre četrnaest godina, a sada se nalazi na vrhu muzičke, modne i kozmetičke industrije što je izdvaja od svih ostalih umetnika na svetskoj sceni.

Njene kolekcije šminke su označeni kao jedno od najvećih otkrića 21. veka zbog toga što ima make-up za sve boje i tipove kože, a na stranu to što je Fenty Beauty postao ogroman svetski hit u kozmetičkom svetu.

Pošto joj to nije bilo dosta, započela je svoju liniju donjeg veša pod nazivom Savage x Fenty koji slavi žene u najboljim oblicima, od elegantno popunjenih, preko mršavih, trudnih itd. A koliko je ovaj donji veš popularan govori i činjenica da je Rihanna bila jedna od najvećih faca New York fashion week-a.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

View this post on Instagram

@fentybeauty #SunStalkR Bronzer. April 5th.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kao šlag na tortu je došao ovog maja za ovu pevačicu, koja je prva crna žena u istoriji mode koja je potpisala ugovor sa LVMH kompanijom iza koje stoje svetski modni brendovi kao što su Dior, Givenchy, a sada i Stella McCartney.  Ovo je donelo modnu kuću FENTY za koju dizajnira Rihanna, a opšte je poznato da je ona jedan od najvećih mogula modne industrije i da važi za jednu od najbolje obučenih osoba ikad.

Elem, Rihanna se zvanično vodi na Forbes listi najbogatijih amerikanaca kao broj jedan žena koja ima zaradu i imperiju od čak 600 miliona američkih dolara, što je zaradila svojim trudom i radom kroz godine. Zanimljiva činjenica je da je pre samo deset godina zbog pogrešnog tima saradnika bila na ivici bankrota, ali se ova lepotica vratila na vrh jako brzo.

Iako nije objavila muziku već tri godine, dok fanovi željno iščekuju novi album, ona zarađuje milione u treptaju oka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here