„Gossip Girl“ nam se vraća na male ekrane

588

Svi smo obožavali da gledamo „Gossip Girl“ seriju, kod nas poznatija kao „Tračara“! Uživali smo u avanturama Serene, Blair, Chucka, Nate, Dana, a uskoro ćemo opet gledati ovaj fantastičan TV show.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Nakon pauze od sedam godina, s obzirom da je serija počela da se emituje 2007. godine gde je pratila živote elitnih tinejdžera Upper East Side-a, sada ćemo dobiti malo unapređenje.

Dok je glumačka postava serije bila u vidu Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawforda, Taylor Momsen, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settlea i Jessice Szohr od svih njih će se u rebootu ove serije verovatno vratiti samo Kristen Bell koja je bila glas tračare šest sezona.

Warner Bros koji ima prava na ovu seriju je objavio da su prava prodata novom streaming servisu HBO koji će biti lansiran sledeće godine, a na njemu će se naći ova serija koja će pratiti novu generaciju tinejdžera izolovanih društvenim mrežama i skandalima koji će im se dešavati. Biće interesantno izuzetno, s obzirom da pre sedam godina smo imali jedva Facebook, a sada imamo i Instagram, Snapchat itd.

Svakako nas raduje povratak ove serije na male ekrane, i ne možemo da dočekamo koje će to muke zateći elitne tinejdžere Upper East Sidea, elitnog dela Manhattana.

Još uvek nije poznato ko će se naći u ovoj seriji, tek počinju pregovori, ali smo sigurno da će glumačka postava kao i originalna postava glumaca koju obožavamo niz godina unazad biti izuzetno interesantna i da će je nove generacije tinejdžera isto kao i mi verno pratiti i uživati na neki način u „mukama“ svojih omiljenih TV likova u najavi.

Podsećanja radi, Gossip Girl je jedna od najuspešnijih TV drama koje su se našle na televiziji, tako je ovo sigurno pametan potez za HBO s obzirom da lansiranje servisa koji je poput Netflixa sigurno neće biti jednostavno zbog količine konkurencije.

 

[wonderplugin_slider id=170]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here