Pogledi uprti ka vrhu tabele

Fudbaleri OFK „Starog grada“ počeli pripreme za prvenstvo Vojvođanske lige - Sever

1668

Pod rukovodstvom Marka Neštickog, šefa stručnog štaba, fudbaleri OFK „Starog grada“ počeli su pripreme za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi -Sever.


Ceo tok priprema obaviće se u Bačkoj Palanci, a do starta prvenstva „žuto – plavi“ će odigrati pet – šest kontrolnih utakmica. U radu sa ekipom Neštickom će pomagati Miroslav Pavlović i Marko Komosar.

– Kompletne pripreme obavićemo u Bačkoj Palanci. Na prvu prozivku javilo se petnaest fudbalera, a četiri se još uvek nisu uključila u rad zbog privatnih obaveza. OFK „Stari grad“ ima visoke ambicije. Nastojaćemo da uz igrače koji su već došli u naš tabor, dovedemo još tri – četiri novajlije. Novost u Vojvođanskoj ligi su bonus igrači koji moraju biti u startnoj postavi. Oni nam pričinjavaju određeni problem, ali ćemo nastojati da ga rešimo što pre, kaže Marko Nešticki.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja bilo je govora da će OFK „Stari grad“ svoje prvenstvene utakmice igrati na nekom drugom stadionu.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Da, to je tačno. Međutim, uprava kluba je rešila da renovira naš stadion– svlačionice i kupatila i prilagodi ga zahtevima Vojvođanske lige -Sever. Postoji mogućnost, ukoliko se započeti radovi ne završe, da jednu ili dve utakmice kao domaćini odigramo na nekom drugom stadionu u gradu. Iskreno bih voleo da to ipak bude ovde gde smo i do sada igrali naše utakmice, napominje trener fudbalera OFK „Stari grad“.

Do početka prvenstva bačkopalanački vojvođanski ligaš je planirano i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica.

– Do starta nove sezone odigraćemo pet ili šest kontrolnih utakmica sa „Viskolom“ iz Veternika, „Bratstvom“ iz Prigrevice, „Tekstilcem“ iz Odžaka, „Slogom“ iz Čonoplje, a verovatno ćemo igrati na Memorijalnom turniru u Obrovcu „Bogdan Petrović Braca“. Nadam se da ćemo spremni dočekati start prvenstva koji će uslediti 17./18. avgusta, dodaje Marko Nešticki.

Ekipi OFK „Starog grada“ su u pauzi između dve sezone pristupili Batinica, ranije član „Slavije“ iz Pivnica, Krajinović iz šidskog “Radničkog” i najverovatnije Gluvić iz „Mladosti“ iz Bačkog Petrovca. U toku su pregovori sa još četiri fudbalera. Kada su u pitanju odlasci, redove novog vojvođanskog ligaša su napustili Miladinović koji je otišao u Austriju, Marčeta u Vukovar, Jovicki u „Budućnost“ iz Paraga i Gajdobranski koji je u potrazi za novim klubom.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here