Prošlu sezonu što pre zaboraviti

Fudbaleri „ČSK Pivare“ na startu priprema za novu sezonu

591

ČELAREVO: Fudbaleri „ČSK Pivare“ počeli su 12. jula pripreme za predstojeću sezonu Vojvođanske lige – Sever.


Nisu Čelarevčani uspeli da putem dva kola baraža ostanu u Srpskoj ligi Vojvodina, pa će se od naredne sezone takmičiti u četvrtoj ligi.

– Osnovni cilj nakon ispadanja iz Srpske lige – Vojvodina, bio je da koliko – toliko sačuvamo ekipu. Mislim da smo u tome i uspeli, kaže Željko Račić, trener „ČSK Pivare“. – Kompletne pripreme ćemo sprovesti u Čelarevu, u prvoj fazi ćemo raditi šest dana, a nakon toga ćemo praviti jednodnevnu pauzu. Rukovodstvo kluba ulaže velike napore kako bi sačuvalo ekipu iz proteklog prvenstva, a sve sa ciljem kako bi u novoj sezoni igrali koliko – toliko značajnu ulogu. Raduje što je najveći broj igrača nakon ispadanja kluba iz Srpske lige – Vojvodina ostao u ekipi, što je svakako za pohvalu. Do starta prvenstva ćemo odigrati pet – šest prijateljskih utakmica kako bi što spremnije ušli u predstojeću prvenstvenu trku za bodove.

[wonderplugin_slider id=64]

 

U pauzi između dve takmičarske sezone, redove Čelarevčana napustili su: Tanasić (Bratstvo Prigrevica), Vujošević (Bačka 1901 Subotica), Jovanić (nastavio karijeru u Rumuniji) i Milanov (Bačka Bačka Palanka). Zbog povreda, na startu pripremama nisu se pojavili Vukasović – prednji ukršteni ligamenti i Šljivančanin – prelom leve noge. Sa druge strane, nakon gotovo jednogodišnje pauze u ekipu su se vratili Uglješa Jević kao i Krstanović koji je bio član Hajduka iz Kule.

O ambicijama kluba za sada je rano govoriti. U „ČSK Pivari“ ističu da je sada najvažnije da se ekipa konsoliduje nakon napuštanja Srpske lige – Vojvodina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here