Torbe i školski pribor za sve prvake opštine Bač

592

Crveni krst grada Novog Sada je u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, uz posredstvo Crvenog krsta Bač i lokalne samouprave za sve đake prvake u opštini Bač, obezbedio torbe i školski pribor.


Svečanom uručenju donacije je u ime lokalne samouprave prisustvovala Načelnica Opštinske uprave, Valentina Sitnić koja se tom prilikom zahvalila Crvenom krstu grada Novog Sada i Sekretaru Draganu Laziću koji je svu opremu besplatno dopremio do Bača.

Ona je posebno čestitala i pohvalila rad Crvenog krsta Bač, naglasivši da se uvek trude da, koliko god je u njihovoj moći, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Sastanku je prisustvovao i Sekretar Crvenog krsta opštine Bač, gospodin Nedeljko Guteša.

Poklon za đaka generacije

Učenici Simoni Balog, koja je đak generacije u osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ u Vajskoj, predsednik opštine Bač, Borislav Antonić, je juče u ime predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića uručio prigodan poklon.

Laptop i ostala oprema koja ide uz računar, samo su simboličan podstrek za Simonu, koja svojim primerom dokazuje da pripadnici romske nacionalne manjine takođe mogu da budu najbolji među jednakima.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Gospodin Borislav Antonić je čestitao Simoni na ostvarenom odličnom rezultatu i poželeo sreću u daljem školovanju.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here