OFK Bačka – FK Smederevo 3:0 (VIDEO)

528

Bačka – Smederevo 3-0 (1-0)
Stadion: Slavko Maletin”Vava”
Gledalaca: 2000

Glavni sudija: Mihajlović Borko
Pomoćnici: Zdravković Miodrag i Krstić Slobodan

Strelci :Žakula 16. min 1-0, 2-0 Đorđević 80. min, 3-0 Asani 93. min

Žuti kartoni: Đorđević, Marinković (Bačka), Stojković, Marković Saša, Rakić, Matijević (Smederevo)

BAČKA: Milojević, Veselinović, Obrenović, Marinković, Sinić (od 75. min Asani), Krstić, Dimitrić, Marković (od 56. min Stojanović), Milovanović, Žakula (od 46. Tomović), Đorđević

SMEDEREVO: Lučić, Marković N, Marković S, Marković (od 75. Milentijević L.), Stojković (od 41. Mirkov), Leoojević, Stanimirović, Kuveljić (od 63. Stojanović), Matijević, Rakić, Đođević.


Možemo slobodno reći da su se u jednom od derbija trećeg kola Prve lige Srbije na stadionu Slavko Maletin “Vava” pred oko 2000 ljubitelja fudbala sastali Bačka i Smederevo.

Obema ekipama se pobeda nametnula kao imperativ jer su obe ekipe u prošlom kolu doživele poraz i ova utakmica im je donosila iskupljenje i popravljanje utiska iz prva dva odigrana kola, te smo na travnatom tepihu stadiona Slavko Maletin “Vava” gledali jednu pravu prvenstvenu utakmicu, dosta agresivnu i borbenu na obe strane.

Domaćin je od starta nametnuo svoj ritam, stvarao šanse ali nije bio konkretan u završnici. U 17. minutu korner za domaće izveo je Dimitrić, najbolji u skoku bio je Žakula koji je odličnim udarcem glavom matirao golmana Lučića za vođstvo domaćih od 1-0.

Smederevo je u 31. minutu prvi put uputilo udarac ka golu Milojevića na večerašnjoj utakmici, ali je udarac Lepojevića završio pored gola. Do kraja prvih 45. min nije bilo izglednih šansi za gol. Na odmor se otišlo vođstvom “Plavih” od 1-0.

U nastavku gosti imaju šansu u 49. minutu preko Rakića koji je odlično šutirao, ali je Milojević bio na mestu. U 51. minutu opet odlična šansa za goste posle kontre u šansi se našao Matijević ali je za malo bio neorecizan. Bačka se oslobodila pritiska gostiju i u 59. minutu preko Đorđevića imala šansu ali je Lučić bio na mestu. U 72. minutu najbolja šansa za goste i da je Rakić bio precizniji gosti bi izjednačili. U 81. minutu 2-0 za Bačku! Strelac Đorđević. Tačku na ovaj susret stavio je Asani evro golom sa 25 metara za konačnih Bačka -Smederevo 3-0 i nova tri boda za “Plave”.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here