PDF – Retrospektiva trećeg dana festivala (VIDEO)

601

BAČKA PALANKA: U subotu (24.08.), poslednjeg dana trećeg po redu Palanačkog Dunav festa, nastupili su Majdan, Kolja, Čovek bez sluha, Po kratkom postupku i Keni nije mrtav.


Niški bend Majdan  je prvi nastupio kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji. Ovaj četvororočlani sastav predstavio se bačkopalanačkoj publici i ujedno će otvorio muzički program poslednjeg festivalskog dana.

Majdan jedan je od mladih bendova koji je u poslednje vreme privukao mnogo pažnje na sebe kako medija, tako i publike. Ovog proleća izdali su svoj prvi album “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike” a ovo leto maksimalno koriste kako bi ga što više promovisali nastupima širom Srbije.

Čovek bez sluha, jedan od najboljih pank-rok bend na ovim prostorima, osnovan krajem 1994. godine su nam stigli iz Kragujevca i opasno zagrejali masu u subotu na PDF-u.

Bend Po Kratkom Postupku koji nam dolazi iz Beške, osnovan je davne 2002. godine i u subotu su se prvi put predstavili Palanačkoj publici.

Bend Keni nije mrtav je prošlogodišnji pobedink PDF-a i i bend koji je ujedno zatvorio poslednji dan ovogodišnjeg festivala. Bend je nastao pre dve godine, a možemo ga okarakterisati harmoničnim pevanjem, melodičnim rifovima i iskrenom energijom kojom stoje iza svake napisane reči.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here