Danilo Crnjanski „oduvao“ sve rivale

Na moto – trkama održanim na stazi Trešnjare kod Kraljeva

1696

U predivnom ambijentu pred oko 1000 gledalaca, na sjajno pripremljenoj stazi MX Trešnjare kod Kraljeva, minule nedelje (25. avgust) održane su izuzetno zanimljive moto – trke. Na ovom takmičenju učestvovali su vozači iz Srbije i BiH, a bačkopalanački „BAP racing team“ predstavljali su Danilo Crnjanski u klasi MX – 65 i Vlatko Provodovski u klasi MXS.

Maestralno je celu trku vozio Danilo Crnjanski, i na kraju potpuno zasluženo osvojio prvo mesto. Danilo je još jednom pokazao da mu u ovom trenutku nema ravnog, u klasi MX – 65 u našoj zemlji. Bodovima osvojenim na trkama u Trešnjarima, Crnjanski je zadržao lidersku poziciju u generalnom plasmanu, gde će ako sve bude teklo po planu, ostati i na kraju ovogodišnje sezone. Najmlađi član porodice Crnjanski, još jednom je pokazao da je u ovom trenutku jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih srpskih moto – kros vozača.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Drugi predstavnik, „BAP racing teama“ na nedeljnim trkama, Vlatko Provopdovski zauzeo je drugo mesto. U generalnom plasmanu Vlatko je trenutno treći u svojoj klasi.

– Izuzetno zanimljiva i iznad svega u pogledu osvajanja prvog mesta, do kraja neizvesna trka. Mislim da je pobednika oldlučila moja veoma riskantna vožnja u kojoj nisam štedeo ni sebe ni svoje vozilo. Drago mi je što sam i nakon ove trke, ostao vodeći vozač u svojoj klasi u generalnom plkasmanu. Učiniću sve da na vodećem mestu budem i na kraju ovogodišnjeg državnog prvenstva –izjavio je nakon trka u Trešnjarima Danilo Crnjanski.

Za prvo osvojeno mesto Danilu je pripao pehar i pokloni. Peaharom i poklonima nagrađen je i Vlatko Provodovski, za drugo osvojeno mesto. Nakon završetka moto kros trka, održan je veoma uspešan rok – koncert, koji je pratio veliki broj vozača. ali i gledalaca trka, održanih u blizini Kraljeva.

Naredna trka za šampionat Srbije u moto – krosu, voziće se 8. septembra na stazi Virovo kod Arilja.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here