Obuka za početnike u poslovanju u Bačkom Petrovcu

473

BAČKI PETROVAC: U četvrtak i petak 19. i 20. septembra u maloj sali Skupštine Opštine Bački Petrovac od 10.00 do 13.00 časova održaće se obuka za početnike u poslovanju.


Teme: Motivi i osobine preduzetnika; Analiza i vrednovanje poslovne ideje; Pravni osnov poslovanja; Registracija privrednih subjekata; Porezi i doprinosi; Biznis plan – praktičan deo.

Obuka je namenjena svim nezaposlenim licima kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Benefiti obuke: sertifikat koji dobijate po završetku obuke jedan je od uslova za konkurisanje za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje. Takođe, sertifikat Vam daje prednost pri konkurisanju za sredstva kod Fonda za razvoj Srbije.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/780-378 (lokal 218), putem elektronske pošte na [email protected] ili lično u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj (kancelarija na 2. spratu).

Obuka se organizuje u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka.


ODBORNÁ PRÍPRAVA PRE ZAČIATOČNÍKOV V OBCHODOVANÍ
19.09. a 20.09.2019

Miesto a čas tréningu – malá sieň Zhromaždenia Obce Báčsky Petrovec, Kolárova 6, Báčsky Petrovec, 10-13 h.

Témy: Motívy a črty podnikateľov; Analýza a hodnotenie podnikateľských nápadov; Právny základ podnikania; Registrácia podnikateľských subjektov; Dane a príspevky; Podnikateľský plán – praktická časť.

Školenie je určené pre všetkých nezamestnaných, ako aj pre jednotlivcov, ktorí chcú získať viac informácií o možnostiach spojených so začiatkom ich podnikania.

Výhody odbornej prípravy: Osvedčenie, ktoré dostanete po ukončení odbornej prípravy, je jednou z požiadaviek na podanie žiadosti o grant v Národnej službe pre zamestnávanie. Certifikát tiež poskytuje výhodu pri podaní žiadosti o prostriedky z Rozvojového fondu Srbska.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Všetci záujemcovia sa môžu prihlásiť na telefóne číslo: 021/780-378 (lok. 218), e-mailom: [email protected] alebo osobne na Úrade pre miestny hospodársky rozvoj (kancelária na druhom poschodí).

Školenie sa organizuje v spolupráci s Agentúrou regionálneho rozvoja Bačka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here