Instaliraj aplikaciju, pruži korak i pomozi deci oboleloj od raka

488

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije „Pruži korak“ na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a potom ih prebaciti na račun NURDOR-a.


Dvoje najboljih prijatelja Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak peške iz Niša do Beograda, u drugoj po redu humanitarnoj šetnji „Pruži korak“, čiji je cilj prikupljanje novca za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Pešačenje počinje ispred Dečje bolnice KC u Nišu, a poslednjeg dana, 26. septembra, biće organizovan Marš solidarnosti kroz Beograd, koji će početi od Sportskog centra Banjica u 15 sati i završiti se ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije „Pruži korak“ na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a sumu koju na taj način prikupite NURDOR-u će u vaše ime donirati kompanije. Poruke se mogu slati i na NURDOR SMS broj 1150, a cena je 100 di- nara. Za pomoć je aktivan i ra- čun NURDOR: 170-30010715000- 82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: „Pruži korak“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here