Goleada u Bačkoj Palanci

Bačka - Grafičar 2:2

1287
Izvor: FK Bačka

Po idealnim uslovima za igru, u petak (4.10.) su se na stadionu „Slavko Maletin Vava“ pred oko 500 ljubitelja fudbala sastali Bačka i Grafičar.


Utakmica je bila prava prvenstvena sa dosta dobrog tempa, agresivnosti i borbenosti na svakom delu terena svih devedeset i kusur minuta. Grafičar je lider na tabeli i po prikazanoj igri su zasluženo na čelu tabele. Bačka juče nije imala sreće jer kad rotiv lidera na tabeli stvoriš deset zicera, a daš samo dva gola onda se ne možeš nadati pobedi.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Prvo poluvreme je završeno rezultatom 0-0 iako je domaćin propustio tri kolosalne šanse. U drugih 45 minuta publika je gledala odličan fudbal.

Prvo su gosti postigli pogodak preko Stojanova u 54. minutu, da bi domaći preko Žakule u 57. min. Ređale su se šanse kako na jednoj, tako i na drugoj strani, ali ono što je domaća ekipa promašila je za rubriku “Verovali ili ne”.

Grafičar je poveo u 65. minutu preko rezerviste Erakovića da bi Ilić u 88. minutu postavio konačan rezultat susreta Bačka – Grafičar 2-2.

U nadoknadi vremena, Bačka je promašila tri “mrtva” zicera za pobedu nad liderom na tabeli Prve lige Srbije. Ovako, slađi deo kolača otišao je u Beograd.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here