Uspešno se predstavili na LORIST-u

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka

568
Foto: Novosadski sajam

Od Ivane Đukanović iz Turističke organizacije opštine Bačka Palanka saznali smo pojedinosti sa minulog jesenjeg sajma LORIST, održanog u Novom Sadu.


– Iskoristili smo i ove godine priliku za predstavljanje na 52. Međunarodnom sajmu lova, ribolova, sporta i turizma -LORIST, koji se zajedno sa Sajmom ekologije, održao od 3. do 5. oktobra u Novom Sadu. Nastupilo je više od 500 izlagača iz 20 zemalja koji su predstavili ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, kao i ekologiju i sport u Srbiji.

– Svoju turističku ponudu predstavili smo na štandu Turističke organizacije Vojvodine. Ove godine, na štandu TOV posetioci su mogli da degustiraju tradicionalanu hranu i gastronomske specijalitete po kojima je prepoznatljiva cela pokrajina. Takođe, osim turističkih organizacija, u hali „Master “Novosadskog sajma predstavile su se i banje iz Srbije, Mađarske i Slovenije, parkovi prirode Republike Hrvatske i nacionalna izložba Crne Gore.

– Bogatu ponudu turističkih aranžmana predstavile su i turističke agencije pod okriljem JUTE, kao i članice Udruženja receptivnih agencija.

– Na štandu TOO Bačka Palanka predstavili su se P.G.Katarine Lipovac iz Bačke Palanke – „Čudo prirode“, sa svojim već prepoznatljivim proizvodima od malina, kompanija Carlsberg iz Čelareva sa promocijom pivare, Muzeja piva i besplatnom degustacijom Lav piva kao i UG „Stav“ koje zajedno sa nama svake godine organizuje manifestaciju Sremuš u Neštinu.

– Nastup na Novosadskom sajmu bio je izuzetno značajan za Turističku organizaciju i opštinu Bačka Palanka, budući da su ostvareni brojni kontakti i dogovoreni raznovrsni oblici saradnje sa turističkim agencijama i turističkim organizacijama gradova i opština širom Srbije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here