Bačka u osmini Kupa Srbije na Čairu sa Radničkim

Osmina finala biće igrana 23. oktobra, četvrtfinale je na programu 18. marta, polufinale 8. aprila, a borba za trofej 24. maja naredne godine.

392
Foto: FSS

U Kući fudbala u Staroj Pazovi izvučeni su parovi osmine finala Kupa Srbije.


Branilac trofeja Partizan ugostiće na svom terenu Spartak, dok će šampion Crvena zvezda, takođe u Beogradu, igrati protiv Mačve.

Superligaši će se sastati u duelu Inđije i Proletera iz Novog Sada, dok će niški Radnički na „Čairu“ za rivala imati Bačku.

Vojvodina je za rivala dobila beogradski Sinđelić, dok će Čukarički u goste članu Srpske lige Beograd, Teleoptiku. Derbi ove runde biće igran u Lučanima, gde će Mladost odmeriti snage sa TSC-om.

Još jedan srpskoligaš izborio je plasman među 16 najboljih, OFK Beograd će na Karaburmi igrati protiv Radnika iz Surdulice.

Igraće se samo jedna utakmica, kao i u svakoj fazi našeg najmasovnijeg takmičenja.

Utakmice su zakazane za 23. oktobar, u danu predviđenom za utakmice Lige šampiona. U slučaju nerešenog ishoda odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Po jedan meč igraće se i u ostalim fazama takmičenja, četvrtfinalu, polufinalu i finalu. Do ove sezone polufinale se održavalo na dva meča, međutim, pravilo je promenjeno proteklog leta.

Termin četvrtfinala je 18. mart 2020, polufinale je 8. aprila, a finale 24. maja.

Pobednik kupa plasiraće se u prvo ili drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, izuzev ako osvajač trofeja bude i prvak pa će se boriti za ulazak u Ligu šampiona.


Osmina finala Kupa Srbije

  • Partizan – Spartak
  • Mladost (Lu) – TSC
  • Vojvodina – Sinđelić (Bg)
  • Crvena zvezda – Mačva
  • Radnički (Niš) – OFK Bačka
  • Teleoptik – Čukarički
  • Inđija – Proleter (NS)
  • OFK Beograd – Radnik

Napomena: U osmini finala igra se jedan meč, kao i u svim predstojećim fazama, termin je 23. oktobar. Četvrtfinala je 18. marta 2020, polufinale 8. aprila, a finale 24. maja

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here