TOO Bač se predstavila na Danima Vojvodine u Beogradu

329
Foto: TOO Bač

Turistička organizacija opštine Bač je ove godine u periodu od 15.10. do 16.10. učestvovala na manifestaciji “DANI VOJVODINE U BEOGRADU”, koju je realizovala Turistička organizacije Vojvodine.


Manifestacija je najavljena na konferenciji za medije održanoj 14.10. u Skupštini Grada Beograda, a učešće na istoj je uzelo ukupno 16 Turističkih organizacija iz Vojvodine i izlagači koju su predstavili svoje tradicionalne i autentične proizvode.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Prvog dana manifestacije u utorak 15.10. svoje proizvode od meda je na štandu TOO Bač, predstavilo PG “Jozef Gašparovski” iz Selenče, koji su ovogodišnji dobitnici oznake “BREND BAČKE” za razvoj u oblasti ruralnog turizma, ali i nosioci zlatne medalje Novosadskog Sajma. Gospođa Marija Gašparovski je sve zainteresovane posetioce upoznala sa načinima funkcionisanja “Pčelinje klinike” u Bačkom Novom Selu, ali i dobrobitima upotrebe matičnog mleča, propolisa, melema i ostalih proizvoda od meda.

Tokom popodnevnih časova u bašti restorana “Velika Skadarlija” je organizovano takmičenje medija u kuvanju riblje čorbe, ali i Vojvođansko veče na kome su služena tradicionalna jela i pića sa ove teritorije.

Drugog dana manifestacije, svoje proizvode od organske maline je na štandu TOO Bač, predstavilo PG “Danijela Marinković”. Slatko od mlina, džemovi od malina u mešavini sa egzotičnim ukusima poput: kokosa, čokolade i čija semenki, ali i likeri od bobičastog voća su privukli veliku pažnju posetilaca koju su bili zainteresovani i za process pravljenja ovih delicija.

Privrednici iz Vojvodine koji su izlagali na štandovim Turističkih organizacija su takođe imali mogućnost da se predstave i na Panelu u organizaciji kompanije DDOR organizovanom u hotelu “Metropol Palace” u Beogradu.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Osim Turističke organizacije Bača na ovogodišnjoj manifestaciji su učestvovale i kolege iz: Vršca, Kovina, Apatina, Inđije, Seremske Mitrovice, Bačke Palanke, Grada Novog Sada, Subotice, Zrenjanina, Kovačice, Sombora, Temerina, Bečeja i Novog Bečeja, ali i privrednici iz: Šida, Stare Pazove, Sremskih Karlovaca, Bele Crkve, Kikinde, kao i izlagači ispred Novosadskog Sajma, “Čvarak Festa” i mnogih drugih.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here