Akcija „Čepom do osmeha“

Najmlađi sugrađani nastavljaju da sakupljaju čepove

1587

Naši najmlađi sugrađani nastavljaju sa humanim delima. U okviru škola u bačkopalanačkoj opštini, ali i kod kuće, mališani sakupljaju čepove.


Celo odeljenje sakupljalo čepove

Učenici OŠ „Desanka Maksimović“ iz Bačke Palanke, odeljenje IV-1, još jednom su na delu pokazali svoju humanost. U redakciju „Nedeljnih novina“ stigli su u pratnji učiteljice Silvije Mladenović, koja ih je animirala da se uključe u ovu akciju.

– Sakupili smo na hiljade čepova i doneli ih u vašu redakciju. Akcija je trajala tokom cele protekle školske godine. Nastavićemo i dalje sa sakupljanjem, i ponovo ćemo doći ovde kod vas – rekla su u glas dvadeset i tri učenika IV-1, odeljenja bačkopalanačke škole „Desanka Maksimović“.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Sestre Karanović dvanaesti put

Sestre Saša (8) i Vanja (4) Karanović iz Bačke Palanke, ponovo su donele čepove u „Nedeljne novine“. Kao i ranije, i ovaj put su došle u pratnji dede Milana, kome su baš kao i bakama Nađi i Joki pomagale u sakupljanju čepova.

– Čepove smo i ovaj put sakupljali na različitim mestima, baš kao i ranije. Sestra i ja kada popijemo sokić, uvek skinemo čep i ubacimo ga u vreću. Nastavićemo i dalje da sakupljamo čepove, jer na taj način pomažemo bolesnoj deci. Htela bih putem vaših novina da pozdravim moje drugare, iz II-3 razreda OŠ „Desanka Maksimović“ na čelu sa našom učiteljicom Gordanom Ninkov – rekla je, tokom boravka u redakciji „Nedeljnih novina“ Saša Karanović.

Svi u obrovačkoj školi u akciji

Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Obrovca, kao i mnogo puta do sada, pokazali su svoju humanu stranu i spremnost da pomognu onima kojima je to potrebno. U sklopu humanitarne akcije „Čepom do osmeha“, koja se već tradicionalno podržava u ovoj školi, učenici su sakupili veliku količinu čepova koje su prosledili organizatorima. Učenici škole -njih 222 koliko škola broji, rado se odazivaju i već nekoliko godina revnosno sa svojim roditeljima i nastavnicima učestvuju u ovoj humanoj akciji.

Zadovoljstvo koje učenicima pričinjava saznanje da su uspeli da zajedničkim snagama pomognu nekom, predstavlja podstrek da svaka naredna akcija bude još uspešnija.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here