KK Feniks na parketima sa četiri selekcije

590

Predhodni vikend četiri selekcije KK Feniks su učestvovale u takmičenjima KSV.

Kadeti 2003-2004 su gostovali u Apatinu istoimenoj ekipi. Ova ekipa je odigrala utakmicu u sličnom ritmu kao i prošlu. Na početku su svojim izgubljenim loptama i slabom realizacijom dozvolili protivniku da napravi razliku pa su domaćini već u prvom delu poveli sa 25:13. U drugom delu su igrači Feniksa zaigrali bolje i do poluvremena su uspeli da smanje zaostatak na 37:33.

U trećem periodu se vodila izjednačena borba , imap domaćini nisu dozvoljavali potpuni preokret. Tek u poslednjem periodu Feniks uspeva pređe u kratkotrajno vodstvo na tri min do kraja. Tu kao da su se upalašili pobede ponovo vežu dve greške što domaćini znalački koriste i pobeđuju sa 68:64.

Mlađi pioniri 2006-2007 su takođe igrali u Apatinu. Ova ekipa je od samog starta zaigrala dobro u odbrani poslekojih su dobro trčali u kontra napad i imali su laku realizaciju. Odmah su poveli sa 20:13. Nastavili su u istom ritmu u nastavku pa su na poluvreme otišli sa prednošću od 35:19. U nastavku je prednost samo rasla i da su igrači Feniksa bili samo malo precizniji razlika je mogla biti i puno veća od konačnih 77:37.

Mlađipioniri 2008-2009 su gostovali u Zrenjaninu ekipi KK „Petrovgrad“. Početak utakmice je bio veoma neizvestan igralo se veoma dobro sa obe strane. Tek u samom finišu su domaćini stakli malu prednost od 20:15. Ispostavilo se na kraju da je jedan loš period odlučio ovu utakmicu. U drugom delu su domaćini stekili veliku prednost boljom igrom i na poluvremenu su vodili sa 41:20. U nastavku su igrači Feniksa pokušavali da smanje razliku i uvedu utakmicu u neizvesnu završnicu, ali im domaćini nisu dozvolili i sasvim zasluženo su pobedili sa 68:52.

Devojčice 2007 i mlađe su igrale protiv ekipe ŽKK „Spartak“ iz Subotice. U ovoj ravnopravnoj utakmici je viđena velika borba dve ravnopravne ekipe. Od samog početka meča je viđena velika želja devojčica Feniksa da izbore pobedu iako su se tek sada uključile u takmičenje. Posle ravnopravne borbe ipak su gošće na prvu pauzu otišle sa minimalnom prednošću od 6:8. Drugi deo je doneo isto puno borbenosti i želje za pobedom , malo efikasnije su ovaj pu bili domaće igračice i na poluvremenu je rezultat bio nerešen 17:17. Treći period bolje otvaraju gošće i prave četiri poena prednosti , to ipak nije pokolebalo domeće uspevaju da preokrenu rezultat na 27:23. Na početku poslednjeg perioda igračice Feniksa prave ključnu razliku od desetak poena koje uspevaju da sačuvaju do kraja i pobeđuju rezultatom 36:31.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here