Pozdrav od Jovana iz Belgije

Operacija je uspešno završena i Jovan sad već bolje vidi

2281

Jovan Živković i njegova mama Željka iz Bačke Palanke otputovali su prošlog petka u Belgiju na operaciju katarakte. Jovan je operisan u ponedeljak, a kako kaže Željka, sve je prošlo dobro i Jovan sad već bolje vidi.


U ponedeljak (28.10.) lekari u Belgiji operisali su kataraktu osmogodišnjem Jovanu. Sledećeg dana on je već bio bolje, a lekari su Željki rekli da je operacija uspešno završena. Već sutra Jovan može da ide kući.

[wonderplugin_slider id=174]

 

 

„I dalje ćemo morati da pratimo njegovo stanje, ali kod naše doktorke u Srbiji. Mora da se čuva i miruje, ali i sam je rekao da bolje vidi, što je najvažnije. Malo mu smeta svetlo, ali to je normalno. Hvala svima još jednom i pozdravljamo vas sve“, rekla je Željka za BAP VESTI.

Pogledaj: Jovanova mama Željka: Hvala svima koji su pomogli

Jovan Živković iz Bačke Palanke ima osam godina i prevremeno je rođen. Zbog boravka u inkubatoru, od malih nogu imao je problema sa vidom. Lekar u Srbiji im je rekao da mora da operiše kataraktu, ali se takve intervencije ne rade u našoj zemlji kod prevremeno rođene dece. Za troškove operacije u Belgiji Bačkopalančani su u sklopu humanitarnih akcija prikupljali sredstva i tako pomogli Jovanu i njegovoj porodici.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here