Pismo majke osnovnoj školi koja je uvela obaveznu Noć veštica o kome bruji Srbija

"Mi smo Svetosavci, nismo zapadna kolonija"

3026
Foto: Opanak.net

Društvenim mrežama kruži pismo majke pravoslavke, svetosavke, koja je uputila pismo državnoj osnovnoj školi, zbog naređenja deci da donesu “veštičje” rekvizite i slave “američki, satanistički praznik Noć veštica”.


Pismo majke D. M. iz Beograda prenosimo u celosti:

“Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik “Noć veštica”, koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obaveštavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.

Mi smo Svetosavci i živimo u pravoslavnoj Srbiji i nismo zapadna kolonija koja će da potpisuje pakt sa đavolom, a ovo što vi radite je direkno povezivanje sa mračnim silama. Ma koliko da vam deluje smešno i zabavno, ovo nisu stvari za igru.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Mi smo izraženo religiozna porodica i po Ustavu ove zemlje imamo pravo da slobodno ispovedamo i čuvamo veru svojih predaka, tako da je vaš predlog u direktnoj suprotnosti sa našim poimanjem života i pravih vrednosti.

Vaš izgovor ne sme da bude da je to američki praznik i da su deca obavezna da po školskom planu i programu pokazuju naklonjenost naciji koja nas je uništila, zasula uranijomom i doprinela da su naše klinike prepune bolesnih ljudi, žena i dece, baš zbog tih koji uporno rade na satanizaciji ove mučeničkom krvlju natopljene zemlje.

[wonderplugin_slider id=185]

 

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas. Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd.”

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here