Radnom akcijom uredili terene u bačkopalanačkoj MZ „Centar”

2527
Foto: Dnevnik

BAČKA PALANKA: Savet mesne zajednice „Centar” u Bačkoj Palanci organizovao je u subotu radnu akciju čišćenja sportskih terena u ovom delu grada, a pozivu se odazvalo 30-tak akcijaša.


– Inicijativi Saveta MZ, a uz pomoć predsednika opštine koja je obezbedila potrebna sredstva, odazvalo se 30-tak stanovnika našeg dela grada, među kojima su i omladinci – kaže Miroslav Mišo Ivanović, predsednik MZ „Centar”. – Pokupljeno je smeće u deset velikih vreća, ošišana trava, rastinje, ali i posečeno samoniklo drveće, ofarbani golovi na terenu za male sportove, na delovima popravljena žičana ograda…

[wonderplugin_slider id=75]

 

Posla na uređenju sportskih terena ima još dosta, ali će to morati da pričeka proleće. Ove objekte, a postoje i teniski tereni, svojevremeno je gradila mesna zajednica. Nadležni iz lokalne samouprave nam rekoše da ovom objektu treba utvrditi precizniju namenu kako bi opštinsko Javno preduzeće „Standard” koje, pored ostalog, na teritoriji cele opštine upravlja sportskim terenima i igralištima za decu, moglo da planira poslove.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here