Profesionalni oftalmološki pregledi i najpoznatije marke naočara

3002

BAČKA PALANKA: U sredu (13.11.) na adresi Kralja Petra I 57, u Bačkoj Palanci, Optika Džinić je otvorila vrata i za Bačkopalančane. Očni centar Džinić ima dugu tradiciju postojanja i rada i već je široko poznat brend na tržištu.


Nakon više od 3 decenije poslovanja profesionalnost, efikasnost i efektivnost, u smislu usavršavanja kadra i korišćenja novih tehnologija, čine osnovnu prepoznatljivost Očnog centra Džinić.

Optika Džinić nudi popuste na sunčane naočare, dioptrijske okvire i sočiva u radnji! Za aktuelnosti pratite njihovu facebook stranicu. 

Pre tačno 30. godina u Novom Sadu, osnovan je Očni centar Džinić. Ideja porodice Džinić na čelu sa Prof. dr Miroslavom Džinićem tvorcem centra je bila da se pacijentima pruži sve iz oblasti oftalmologije pod jednim krovom, od dijagnostike preko najzahtevnije hirurgije do naočara kako dioptrijskih tako i sunčanih.

Nakon više od tri decenije poslovanja profesionalnost, efikasnost i efektivnost, u smislu usavršavanja kadra i korišćenja novih tehnologija, čine osnovnu prepoznatljivost očnog centra Džinić.

Pored optičarske radnje koja je otvorena u Bačkoj Palanci i Očnog centra u Novom Sadu, ovaj očni centar poseduje još četiri radnje, i to dve u Novom Sadu, i po jednu u Rumi i Inđiji.

U ovoj radnji će vas dočekati nasmejan tim stručnjaka iz oblasti optike, optometrije i oftalmologije sa potpunom posvećenošću vašim željama i potrebama. U asortimanu proizvoda možete pronači najnovije modele sunčanih dioptijskih naočara poznatih svetskih brendova, koje su cenovno najpristupačnije na našem tržištu.

Pored okvira poznatih svetskih proizvođača, postoji i ogroman izbor iz srednje i niže cenovne klase, koje su prilagođene novčanim uslovima za sve naše kupce.

POLICE, GUCCI, PUMA, FURLA, INVU, BORBONESE, BYBLOS

Takođe u sklopu radnje postoji i ordinacija, gde će vam jednom nedeljno na raspolaganju biti jedna od najpriznajtijih oftalmologa u Vojvodini!

Kako napominju o ovoj optici sve verne pratioce njihovih stranica na društvenim mrežama očekuju popusti tokom cele godine, kako oni kažu, po znatno povoljnijim cenama nego što možete da zamislite.

Kontakt:
Telefon:  0213800044
Instagram: optikadzinic
Facebook: Optika Džinić
Web sajt: www.dzinic.rs

Adresa:

Bačka Palanka – Kralja Petra I 57, Pogledaj na MAPI.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here