Seniori na pripremama u Trebinju

511

Deo seniorske reprezentacije Srbije otputovao je u Trebinje na prvi deo priprema za predstojeću sezonu. Na pripremama u gradu na Trebišnjici do 21. novembra na poziv selektora našeg nacionalnog tima boraviće: Anđelo Džombeta, Biljana Relić, Bojan Zdelar, Ervin Holpert, Kristina Bedeč, Marija Dostanić, Marko Tomićević, Mihailo Subotić, Milenko Zorić, Milica Starović, Nikolina Moldovan, Nikola Rasulić, Petar Milković, Vladimir Torubarov i iz bačkopalanačkog Tarketta Simo Boltić, Stefan Vekić, Strahinja Stefanović. 

U Trebinju će o treninzima i našim takmičarima, osim selektora dr Pavla Jovanova, brinuti i treneri: Akoš Vereckej, Đurica Levnajić, Milan Đenadić, Miroslav Mika Rodić i Nenad Kosijer.

Pripreme za olimpijsku godinu počinjemo u Trebinju i nadam se da ćemo imati sreće sa vremenom kao prvog dana kako bismo mogli u potpunosti da iskoristimo boravak ovde. Plan je da imamo dva treninga na vodi i da nam treći trening bude trčanje ili teretana i nadam se da ćemo uspeti ove početne pripreme odradimo onako kako smo planirali„, naglasila je Milica Starović.

Među onima koji su pozvani na pripreme je i Nikola Rasulić koji se, takođe, nada da će naš tim u Trebinju poslužiti vreme:

Prvi put se sastajemo kao tim na pripremama ove godine, i ovde ćemo imati priliku da se polako upoznamo i sa novim stručnim štabom. Na početnim pripremama se najviše radi na aerobiji i pokretanju baze za naredne pripreme i dugačku sezonu koja je pred nama„, naglasio je Rasulić.

Naši takmičari prvi deo priprema završavaju 21. novembra kada se vraćaju u Beograd.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here