Nevolje porodice Blečić

U Novoj Gajdobri

3845

Redakciji Nedeljnih novina obratila se porodica Blečić iz Nove Gajdobre sa problemom prilaza porodičnoj kući u Karađorđevoj ulici.


Naime, kada pada kiša prilaz je blatnjav, ne postoji pešačka staza ni asfaltiran put. Stoga se Milorad Blečić žali na Mesnu zajednicu i Opštinu Bačka Palanka kojima se više puta obraćao za rešenje.

– Svi znaju za moj problem, a niko ništa ne preduzima, jada se Milorad Blečić. – Kao običan građanin nemam nikakvo pravo, nemam ni kanalizaciju ni uličnu rasvetu. Stanovnik sam Nove Gajdobre preko 40 godina, a nemam nikakva prava. Ne tražim ništa više nego što imaju i ostali žitelji sela. Ne može nam ni Hitna pomoć da dođe u slučaju ženine ili moje bolesti. Ovo je tuga.

[wonderplugin_slider id=181]

 

Novinari Nedeljnih novina kontaktirali su i predsednika Saveta MZ Nova Gajdobra Mladena Lučića koji je potvrdio da je upoznat sa problemom porodice Blečić i da su se oni više puta obraćali Mesnoj zajednici. Međutim, MZ Nova Gajdobra nema sredstava, ali se obratila Opštini sa inicijativom da se pronađe rešenje za ovaj problem. Za sada ni u lokalnoj samoupravi nema sredstava, iako se radi o relativno maloj cifri, a dobijen je odgovor od predsednika Opštine da će se to naći među prioritetima u narednoj godini.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here