Bačka Palanka: Ponovo plaćanje računa za gas bez provizije

2467

BAČKA PALANKA: Blagajna Društvenog preduzeća „Novi Sad gas” u centru Bačke Palanke posle pauze od 20-tak dana ponovo radi, odnosno potrošači lokalnom distributeru mogu da plate račune za potrošeni prirodni gas, ili kilovat sat energije, bez provizije koju plaćaju na drugim uplatnim mestima.


Vladimir Žilai, rukovodilac toplane je objasnio da blagajna ne radi zbog izvesnih promena u celoj kompaniji, ali da se isporuka prirodnog gasa i toplotne energije odvija bez problema.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Grejnu sezonu počeli smo 14. oktobra i ona se, uz početne teškoće, kao i svake godine, odvija bez većih problema, a trajaće do 15. aprila s tim što se može produžiiti za 15 dana, ako vremensku uslovi to budu zahtevali – rekao je Žilai. – U Bačkoj Palanci grejemo 580 stanova, 130 lokala, 12 ustanova i sedam škola, ali i stanove u Čelarevu putem kotlarnice „Mali ritić”.

Jedna zgrada u Čelarevu imala je problema sa unutrašnjim instalacijama, pa grejanje nije počelo na vreme. Distributer kvarove otklanja na toplani, toplovodu i podstanicama, a unutrašnje instalacije vlasnik stana. Cena kilovat sata nije menjana i iznosi 6,02 dinara, a cena kubnog metra gasa iznosi 36,98 dinara sa PDV.

[wonderplugin_slider id=181]

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here