Peti vezani trijumf Panonije

964

U okviru šestog kola Druge lige Srbije u nedelju (01.12.) ekipa Panonije je gostovala ekipi Star iz Novog Sada.


Palančanke su ostvarile peti vezani trijumf rezultatom 3:1.

Prvi set je mlada ekipa Stara imala inicijativu, ali u završnici nije umela da je materijalizuje u vođstvo. Vodile su domaće 23:19, kada je na servis došla Tijana Đurković i svojom smirenošću napravila preokret za vođstvo Panonije 1:0(25:23).

Drugi set osvajaju domaće, pre svega kvalitetnim servisom i napadom iz zone 4, za šta palančanke nisu imale rešenje (25:21).

Treći set ekipa Panonije uzvraća istom merom, dobrim servisom, ali i odbranom ubedljivo osvaja treći set rezultatom 25:16.

Četvrti set je bio prava rezultatska klackalica. Smenjivale su se u vođstvu i jedna i druga ekipa, ali više iskustva, a pomalo i sreće su imale gošće koje odnose ceo „plen“ (25:22) u Bačku Palanku.

Trener Šatora je izjavio da je zadovoljan ostvarenom pobedom, ali smatra da njegova ekipa može mnogo kvalitetnije da odigra.

„Na kraju se samo pobeda računa, ali smatram da imamo još prostora za napredak. Dešavaju nam se padovi u igri koje malo iskusniji protivnici ne praštaju“.

[wonderplugin_slider id=136]

 

U narednom, sedmom kolu ekipa Panonije će biti domaćin ŽOK Futogu. Utakmica se igra u subotu, 7. decembra sa početkom u 18h u SRC Tikvara.

Sastav: Vojinović, Savić, Jovanović, Đurković, Knežević, Stanojev, Kolbas, Malivuk, Mandić, Babić, Štrbac, Vasić Trener Šatora Miloš.

Uspešne i pionirke Panonije

Pionirke Panonije zabeležile su 4. za redom pobedu na pionirskom prvenstvu Vojvodine, region Južna Bačka.

Protivnice Panonije, bile su vršnjakinje Voriorsa, koje su uspele da domaćoj ekipi uzmu jedan set.

Panonija-Voriors 3:1

„Čestitam mojim odbojkašicama na pobedi, kao i našim suparnicama, na požrtvovanoj igri. Iako smo do sada zabeležili sve pobede, još uvek smo daleko od željene igre. I dalje se borimo sa početničkim greškama, razumljivom tremom, kod većine ovih mladih odbojkasica…“

Sastav: Štrbac, Vasić, Badanjac, Đukić, Bugarčić, Babić, Rodić, Pilipović, Kirtić, Bošnjak, Kuzmanović, Ilić, Ćulibrk.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here