Ubedljiva pobeda Panonije u Futogu

1219

U osmom kolu druge lige Srbije, Bačkopalančanke su ubedljivo savladale domaćina iz Futoga rezultatom 3:1.

Zaigrala je Panonija od početka prvog seta izuzetno motivisano, pa je ubrzo na semaforu stajalo 0:1 (15:25). Nisu Palančanke dozvolile opuštanje ni u drugom periodu igre, već su zaigrale još snažnije, za ubedljivih 13:25, i vođstvo od 2:0 u setovima. U trećem setu, trener Panonije je odlučio da malo „promeša karte“, pa je pružio šansu i rezervistima. Dobro se držala kombinovana postava gošći, ali nije izdržala pritisak domaćih i u neizvesnoj završnici gubi treći set 25:22. Četvrti set je na terenu postojala samo jedna ekipa. Panonija u „jednom dahu“ osvaja ovaj period i to rezultatom 25:9!

[wonderplugin_slider id=136]

 

Trener Šatora je izjavio da je zadovoljan pobedom, ali pre svega pristupom utakmici: „Za razliku od nekih prethodnih mečeva, ovaj put smo krenuli punom snagom od prvog poena, što ranije nije bio slučaj. Moramo da mislimo i o budućnosti kluba, pa je izgubljeni treći set danak sticanja iskustva igračica koje će narednih sezona biti nosioci igre. Sve igračice su dobro odradile svoj deo posla, a posebno bi izdvojio libera Nevenu Kolbas, kojoj gotovo da lopta nije pala. Takođe „motor“ ekipe, bila je Mila Savić, koja je odlično odigrala odbranu, napad i servis… Mlađana, Štrbac, iskoristila je maximalno ukazano poverenje… “

Poslednje deveto kolo jesenjeg dela prvenstva se igra u subotu u SC „Tikvara“ sa početkom u 16h, a rival je ekipa Partizan iz Sremskih Karlovaca. OK Panonija poziva navijače da dođu i da podržite ove devojke, jer su one to svojim trudom i radom zaslužile!

Sastav: Vojinović, Savić, Đurković, Jovanović, Knežević, Štrbac, Stanojev, Kolbas, Malivuk, Mandić, Babić.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here