Uspešna jesen za „Borac 46“

U obrovačkom fudbalskom područnom ligašu

1429

Fudbalski klub „Borac 46“ se ove jeseni u PFL Sombor pokazao kao tvrd orah svim ekipama.


Obrovčani su zauzeli visoko treće mesto sa 32 osvojena boda uz deset pobeda, dva remija tri izgubljene utakmice. Ovaj bilans je uprava kluba ocenila kao odličan. Predsednik kluba Milan Grahovac ističe da su pre prvenstva ambicije bile usmerene kao plasmanu do petog mesta.

– Sada smo sve to ispoštovali, pa su nam i ambicije porasle. „Borac 46“ ima uglavnom sve svoje fudbalere tako da ne brinemo o dovođenju igrača sa strane, naglašava Grahovac. U prvi tim se sve više uključuju mladi fudbaleri koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati dodaje trener Duško Zečević.

[wonderplugin_slider id=104]

 

– Tako ćemo nastaviti i ubuduće jer imamo našu školu fudbala sa 25 pionira, naglašava Zečević.

Po rečima predsednika kluba Grahovca na proleće će se raditi nove svlačionice, a ovu investiciju će podržati lokalna samouprava i nekoliko donatora. Ove godine je uz pomoć ugostiteljskih objekata iz Obrovca prikupljeno 10.000 čepova „Apatinske pivare“ pa je „Borac 46“ dobio kompletnu opremu u crveno-beloj boji.

Opremu je Obrovčanima uručio predstavnik „Apatinske pivare“ Jovan Popović koji je poželeo još bolje rezultate „Borcu 46“ u budućnosti.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here