Kompanija „Tarkett“ sveukupni pobednik

Na Zlataru održan 19. Festival sporta, rekreacije edukacije i zabave

4301

Devetnaesta sportsko – zabavna, rekreativna i edukativna manifestacija „Zlatar 2019.“, održana je od 12. do 15. decembra.


Na ovoj svojevrsnoj smotri sporta, zabave i rekreacije bilo je prisutno preko 200 učesnika iz cele Srbije, svrstanih u dvanaest ekipa.

Veliki uspeh postigli su sportisti bačkopalanačke Kompanije „Tarkett“, koji su na kraju ovog takmičenja proglašeni sveukupnim pobednicima.

[wonderplugin_slider id=136]

 

– U osam discplina radnici – sportisti „Tarketta“ osvojili su pehare. Na pobedničko postolje popeli su se članovi ekipa naše kompanije u malom fudbalu, stonom tenisu, višeboju žene, šahu, pikadu i nadvlačenju konopca. Drugo mesto pripalo je ekipi u mešovitom sastavu  plivanje i muškoj ekipi u višeboju.

– Na Zlataru je osim sportskog održano i poslovno – edukativno druženje, na kome je između ostalog obavljena i razmena iskustava učesnika ovog festivala – kaže Nebojša Tica, vođa ekipe Kompanije „Tarkett“ na Zlataru.

Osim pehara, članovima triju najbolje plasiranih ekipa kao i sveukupnog pobednika, dodeljene su i diplome.

Za Kompaniju „Tarkett“ na Zlataru su nastupili, Nataša Radovanov, Željka Đukić, Dragoslav Vujičić – Badžo, Predrag Knežević, Željko Karanović, Milan Grgić, Milorad Okuka, Stanimir Šarović – Bato, Dimitrije – Mita Lakić i Zlatko Tot. Počasni član ekipe, bio je Ilija Gostović Kirija.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here