„Pevanje je moja ljubav od malih nogu“

Nikolina iz Bačke Palanke snimila je svoju prvu pesmu i glasom oduševila mnoge

5965
foto: Nikolina Todorović (privatna arhiva)

BAČKA PALANKA: Kada se spoje talenat, znanje, podrška porodice i trud, rezultati se podrazumevaju. Šesnaestogodišnja Nikolina Todorović iz Bačke Palanke se bavi pevanjem čitav život, a nedavno je snimila prvu pesmu i svojim glasom oduševila mnoge.


Nikolina je učenica Gimnazije u Bačkoj Palanci, a završila je Osnovnu muzičku školu „Stevan Hristić“. Kako sama kaže, peva još od malih nogu, a talenat je nasledila od oca koji se takođe bavi muzikom.

„Pevanje me je pratilo kroz detinjstvo, pevala sam u horovima i sad sam deo gimnazijskog hora, a želja mi je oduvek bila da snimim pesmu. Moj otac svira klavijature, brat gitaru, a tata je otkrio moj talenat pa smo zajedno radili na usavršavanju mog glasa. Idem i na privatne časove solo pevanja. Porodica mi je oduvek bila podrška“, priča Nikolina.

Želja da snimi pesmu se i ostvarila. „Istina“, kako se Nikolinina numera zove, nastala je sasvim slučajno.

Nikolinina pesma „Istina“

„Drugarica iz škole me je pitala da li bih htela da otpevam prateće vokale za bend njenog dečka. Pristala sam i kada sam u studiju otpevala to, svi su bili oduševljeni i rekli mi da ću snimiti pesmu. Odmah smo napisali tekst i tako je nastala moja prva pesma, kaže ova mlada talentovana devojka.

Nikolina je imala dosta nastupa do sad, a planovi za budućnost su svakako vezani za pevanje.

„Ako neko ima talenat, i pritom radi na sebi, sigurno će uspeti, tako da ću i ja raditi na tome i u budućnosti. Još uvek ne znam šta ću posle završetka srednje škole, ali pevanje je nešto što je moja ljubav i izbor za ceo život“.

Nikolina svira violinu, uz brata je naučila da svira gitaru, ali i klavir kao instrument joj nije stran. Privlače je svi muzički žanrovi, a pošto je iz muzičke porodice, saveti i sugestije su uvek tu pa ih Nikolina rado prihvata.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here